روزهای بهشتی تهران، با برگزاری جشنواره گلاب گیری در باغ گیاهشناسی ملی ایران همراه شده است. همین حالا محل قرار گیری غرفهها، آن دیگهای ته پَهن عظیم و لولههایی که تا چکیدن عرق گل محمدی روی دبهها پیچ و تاب خوردهاند تدارک دیده شده است. درست پشت محلی که جشنواره سوغات ایرانی به پاست، از چندی بعد غرفههایی پر و پیمان از وسایل گلاب گیری، فرایند گرفتن گلاب از گل محمدی را پیش روی بازدیدکنندگان بازسازی میکنند.
مریم خدابخش؛ مدیریت روابط عمومی باغ گیاهشناسی ملی ایران در مورد چند و چون برگزاری جشنواره گلاب گیری در این باغ توضیحات کوتاهی میدهد:
تماشای فرایند گلاب گیری در روزهای اردیبهشت، علاقهمندان را تا چادرهای گلاب گیری در شهر کاشان میکشاند. اما راهی شدن تا کاشان شاید همه ساله برای علاقهمندان به گلاب گیری فراهم نشود. در عوض، بساط گلاب گیری با آن سبدهای لبریز از گل محمدی و دیگهای در حال جوش، در باغ گیاهشناسی ملی ایران پهن خواهد شد تا بوی گل و گلاب در روزهای اردیبهشتی این باغ هم بپیچد.
زمان آغاز جشنواره گلاب گیری بیست و یکم فروردین ماه امسال است.
برای حضور چندین برند شناخته شده در حوزه تولید گلاب، فضایی فراهم شده تا فرایند گلاب گیری را به صورت زنده در حضور مخاطبان به نمایش بگذارند. محصول تمام برندهای حاضر در این جشنواره در آزمایشگاههای تخصصی گیاهان دارویی مورد ارزیابی قرار گرفته و تاییدیه کارشناسان مربوطه را دریافت کرده است. هدف از برپایی جشنواره گلاب گیری، ارائه محصول باکیفیت، طبیعی، ارگانیک و برخوردار از غلظت مناسب است.
جشنواره گلاب گیری در باغ گیاهشناسی ملی ایران تا بیست و ششم اردیبهشت ماه در این باغ ادامه دارد.
حضور در جشنواره